Contact

 
Hobbykwekerij De Jagertjeshof
Giny de Jong
Gravenweg 8
7611 BW Aadorp (nabij Almelo)
Tel: 06-38 46 63 30
E-mail: info@jagertjeshof.nl

Nieuwsbrief

Wil je (digitaal) op de hoogte gehouden worden van nieuws en activiteiten van De Jagertjeshof? Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres en meld je aan.
info@jagertjeshof.nl.
Je ontvangt dan eens per 3 a 4 weken een digitale nieuwsbrief met wetenswaardigheden, tips, informatie, aanbiedingen of agenda-items.

Dit mailadres kun je ook gebruiken als je wilt reageren op een nieuwsbericht, of als je een vraag hebt over de planten van de kwekerij.

Tuinbezoek

Buiten de openingstijden van de kwekerij is De Jagertjeshof na telefonische afspraak eventueel te bezoeken met uw tuingroep (min. 6 personen). De kosten van een rondleiding bedragen 2,00 euro per persoon. Men kan dan ook planten kopen.

Openingstijden

De kwekerij is van 1 april tot eind september te bezoeken op:
Donderdagmiddag van 13.00 - 16.00 uur
Vrijdagmiddag         van 13.00 - 16.00 uur
Zaterdag                   van 10.00 - 16.00 uur

Oktober
In oktober is De Jagertjeshof nog open op vrijdag 1 oktober en elke zaterdagmiddag van 13.00-16.00 uur. Ook is het mogelijk om langs te komen na telefonische afspraak (06-38466330).

Er komen steeds meer mensen ook buiten de openingstijden van de kwekerij. Dat is niet de bedoeling. Naast de kwekerij hebben we allebei een baan, en is onze tuin gewoon de tuin van ons gezin. Die doen we vaak open voor anderen, maar dus alleen tijdens de openingstijden en tijdens de open tuinen weekenden. Wij hopen dat u dat respecteert.

In oktober kunt u de kwekerij ook nog bezoeken, maar ALLEEN na telefonische afspraak: 06-38466330.

Controleer ook altijd even deze website; i.v.m. kwekerijdagen, fairs of vakantie kunnen de openingstijden soms afwijken.

Parkeren
Wilt u bij het parkeren rekening houden met onze buren? S.v.p. alleen parkeren op de brede grasstrook voor de kwekerij.

Verzending van planten

Het inpakken en wegbrengen van de verzendingen is zeer tijdrovend. Daardoor verzend ik helaas geen planten.

     Home  |  Links  |  Contact